Stresscoaching forløb

Forebyg stress og forhøj arbejdsglæden

Er din arbejdsglæde ikke, som den har været?

Hos Team Business hjælper vi dig med at sammensætte de rette værktøjer til at spotte, forebygge og afhjælpe stress med udgangspunkt i din arbejdsplads.

Stressredskaberne, som du får i forløbet, sikrer nærvær og opmærksomhed. Det gør, at I sammen kan forholde jer til og afhjælpe stress på jeres arbejdsplads.

Stresscoaching forløb
Stresscoaching forløb

Maria Batalla

Konsulent med speciale i stress og personlig ledelse

Hos Team Business kan vi hjælpe med at forebygge og arbejde med stress, og give dig arbejdsglæden igen. Vi tilpasser forløbet specifikt til dig og din organisation, og kan hjælpe på både individuelt, såvel som på organisatorisk niveau.  

I forløbet får du Maria som din stresscoach. Hun står klar til at guide og coache dig med udgangspunkt i stress og forebyggelse af den.

Maria er uddannet familie – psykoterapeut MPF fra Dansk Familie Terapeutisk Institut i Århus, pædagogisk antropolog på Århus Universitet og socialpædagog fra Skipper Clement Seminariet i Aalborg. 

 

Skal vi skræddersy et forløb?

I mere end 15 år har jeg rådgivet ledere som dig. Jeg er kommet med sparring til, hvordan du får succes i dit personlige lederskab og i lederskabet af dit team. Jeg hjælper dig med at finde og udleve dit fulde potentiale.

Jeg vil gerne tale med dig for at forstå situationen, som du står i. På den måde ved jeg, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst i lederskabet af dig selv, dine medarbejdere og dit team.

Kontakt mig for en uforpligtende snak.