Det siger andre om os

Cases

Camilla Winther

Head of HR Hos carsoe

Forløbet med Team Business har leveret resultater, styrket vores ledergruppe og gjort den mere sammentømret. 

Team Business har udviklet og gennemført et effektivt og lærerigt forløb for vores ledere i Carsoe. Med Trine som jordnær og engageret konsulent, blev vores ledere via workshops og sparringer taget igennem et forløb, der har styrket det ledelsesmæssige fundament i Carsoe. 

Forløbet bestod af en lang række emneområder og tematikker, hvor vi blandt andet arbejdede med Carsoes ledelsesværdier, personprofiler, konkrete ledelsesværktøjer, teamledelse og meget mere.

Kaveh Shamshiri-Petersen

Områdeleder, AAU Kompetenceudvikling | HR-afdelingen

Trine har arbejdet med mange forskellige udviklingsopgaver på AAU de seneste 4 år.

Vores samarbejde har haft fokus på strategisk gruppeudvikling (GRUS), team- og lederudvikling samt organisationsudvikling med hensyn til trivsel og samarbejde.

Seneste projekter er teamlederuddannelse samt sparring og facilitering af forskningsgruppestrategier og DiSC-profiler for ledere og medarbejdere.

Jeg kender Trine som værende tillidsskabende og fagligt dygtig med fornemmelse for universitetssektoren.

Mads Østergaard

CEO hos Mostly Code

Mit samarbejde med Trine har været super givtigt.

Som selvstændig er det virkelig værdifuldt at have Trine at spille bold med. Hendes erfaringer som ledelseskonsulent og karrierecoach gør, at hun giver mig den rette sparring, som udfordrer og udvikler mig som leder for en mindre virksomhed.

Det er dejligt at få et afbræk fra daglige bekymringer, når Trine og jeg holder sparring kombineret med walk and talk.

Jeg kan varmt anbefale andre at samarbejde med Trine. Især hvis du mangler en kompetent og yderst erfaren sparringspartner.

Pernille B. Dybdahl

Sekretariatschef/Head of Administration, Institut for Byggeri, By og Miljø

Jeg har brugt Trine til ledersparring og som facilitator gennem en årrække. Trine er jordnær, og hun formår at gøre tingene konkrete, så de kan implementeres i det daglige arbejde. Hun har medvirket til at skabe energi, flow og sammenhængskraft i vores institut/teams.

For ganske nylig førte Trine os professionelt igennem en GRUS-workshopdag, som bestod af introduktion til/og arbejde med DISC profiler og teamkontrakter.

Sekretariatet blev klædt rigtig godt på til det fremtidige arbejde med ”Stærke teams, strømligning af opgaver og arbejdsglæde”, og vi kan ikke vente med at komme i gang. En super produktiv dag med maksimalt udbytte….igen!

Svend Erik K. Sørensen

Adm. Direktør for AutismeNavigator

Jeg mødte Trine på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg som leder havde været nødt til at trække stikket på grund af stress. Set i bakspejlet, så kom Trine på rette tid og sted, og hun havde den helt rigtige værktøjskasse med.

I værktøjskassen var der, udover en dejlig personlighed, en række faglige værktøjer blandt andet varme, empati, venlighed, respekt, aktiv lytning, humor og kaffe.

Trine har i hele forløbet vist stor respekt for den situation, som jeg stod midt i. På den ene side har hun på en meget omsorgsfuld måde holdt hånden under mig og samtidigt haft øje for, hvornår hun kunne skubbe mig frem mod nyorientering, hvor vi endte med sparring omkring et nyt iværksætterprojekt.

Tusind tak for et rigtig godt forløb, Trine. Jeg giver dig mine varmeste anbefalinger med på vejen, du er et godt og ordentligt menneske og ved, hvad du har med at gøre.

Christian Tollestrup

Sektionsleder på institut for arkitetur og design AAU

Nærværende, observant og super relevante spørgsmål der fordre selvrefleksion. Det er den korte version af hvordan jeg har oplevet  mine sessions med Trine. 

Jeg har haft fornøjelsen af at have Trine til et ledersparringsforløb på AAU gennem et lille års tid. Forløbet har  bragt mig igennem flere faser af selvrefleksion og forståelse for min egen situation og udviklingspotentiale. Jeg er egentlig mest imponeret over Trines evne til at kunne overskue, huske og gennemskue vores samtaler over hele perioden og bruge det aktivt til at stille konstruktive spørgsmål der kræver at jeg tænker mig om inden jeg svarer.

Det giver et stærkt indtryk af at blive set, hørt og forstået. Og det hele foregår i en atmosfære af varme, humor, åbenhed og rummelighed der skaber et trygt rum til selvudvikling. Tak for et godt og givende forløb. 

     

Samarbejdspartner

Lad os tage en snak

I mere end 15 år har vi rådgivet ledere som dig. Vi er kommet med sparring til, hvordan du får succes i dit personlige lederskab og i lederskabet af dit team. Vi hjælper dig med at finde og udleve dit fulde potentiale.

Vi vil gerne tale med dig for at forstå situationen, som du står i. På den måde ved vi, hvordan vi kan hjælpe dig bedst i lederskabet af dig selv, dine medarbejdere og dit team.

Kontakt os for en uforpligtende snak.