Værdifuld ledelse

Forbedr dine lederevner

Som leder skal du kunne lede dig selv, før du kan lede andre. Værdifuld Ledelse er et individuelt forløb til dig, der gerne vil styrke din gennemslagskraft og personlige ledelse. Med dette forløb får du en fagligt stærk lederuddannelse, som tager udgangspunkt i dit personlige lederskab, din praksis og din udvikling af disse.

Formålet med Værdifuld Ledelse-forløbet:

  • Skærpe og udvikle din rolle som leder.
  • Ruste dig med konkrete værktøjer, du kan bruge i din ledelse af dig selv og andre
  • Forsyne dig med ny og relevant viden, du kan bruge i praksis.
  • Lære dig, hvordan du bedst inspirerer dit team til high performance og resultatskabelse.

Et lederudviklingsforløb baseret på personlig sparring

Værdifuld Ledelse er et nærværende lederudviklingsforløb baseret på læring og personlig 1:1 sparringssessioner. 

Forløbet er opbygget med udgangspunkt i Værdifuld Ledelse-mappen, som er et håndfast materiale, du får udleveret ved forløbets start. Mappens indhold består af relevant og up-to-date ledelsesteori, værktøjer og metoder, du kan bruge i din ledelsesudvikling og i din daglige praksis. 

I takt med du bevæger dig gennem mappens kapitler, arbejder du selvstændigt med refleksionsøvelser og opgaver, du modtager efterfølgende sparring på din udvikling på vores 1:1 møder. 

Gennem forløbet lærer du om og udvikler dig i forhold til din ledelsesvision, ledelsesstil, personligt lederskab, medarbejderledelse, forandringsprocesser, teamledelse og strategier til ledelse 

Sådan fungerer det

Forløbet strækker sig typisk over et år og består af 8 sparringer i form af fysiske møder og 4 online opfølgningsmøder. 

Forløbet er struktureret således, at de 8 fysiske sparringer er parret op med forløbets 8 kapitler. Således sikrer vi, at du får den optimale læring og udvikling ud af hvert kapitel. 

Mellem hver sparring skal du fordybe dig i et af de pågældende kapitler, og arbejde med kapitlets refleksionsøvelser, som sørger for, at du får sat læringen i forbindelse med din egen hverdag. 

 

Skal vi skræddersy et forløb?

I mere end 15 år har jeg rådgivet ledere som dig. Jeg er kommet med sparring til, hvordan du får succes i dit personlige lederskab og i lederskabet af dit team. Jeg hjælper dig med at finde og udleve dit fulde potentiale.

Jeg vil gerne tale med dig for at forstå situationen, som du står i. På den måde ved jeg, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst i lederskabet af dig selv, dine medarbejdere og dit team.

Kontakt mig for en uforpligtende snak.