1:1 sparring

Få indsigt og udvikling med en kompetent sparringspartner

Med et 1:1 sparringsforløb kan vi imødekomme lige nøjagtige dine behov, hvad enten det drejer sig om personlig udvikling, lederudvikling, strategi eller organisatoriske udfordringer. 

Med 1:1 sparring kan du:

  • Få et tilpasset sparringsforløb der passer til netop din situation
  • Få en fortrolig sparringspartner der lytter, stiller de gode spørgsmål og giver kompetent sparring
  • Opnå indsigt og udvikling i forhold til de udfordringer du står overfor

Få et 'klippekort' til kompetent sparring

Med et sparringsklippekort fra Team Business får du en fleksibel ressource, som du kan trække på når du har mest brug for det. 

Med en klippekorts løsning fra Team Business køber du det antal sparringer du har brug for, hverken mere eller mindre. Sparringerne foregår typisk med 1 måneds mellemrum, men planlægning kan foregå løbende efter behov. 

Du får sparring i trygge rammer, leveret af en fortrolig og erfaren sparringspartner som møder dig hvor du er. 

Det siger folk om vores sparring

"Nærværende, observant og super relevante spørgsmål der fordre selvrefleksion. Det er den korte version af hvordan jeg har oplevet  mine sessions med Trine"

Christian Tollestrup
Sektionsleder på Institut for arkitektur og design AAU
"Som selvstændig er det virkelig værdifuldt at have Trine at spille bold med. Hendes erfaringer som ledelseskonsulent og karrierecoach gør, at hun giver mig den rette sparring, som udfordrer og udvikler mig som leder for en mindre virksomhed"
Mads Østergaard
CEO hos Mostly Code
"Jeg har brugt Trine til ledersparring og som facilitator gennem en årrække. Trine er jordnær, og hun formår at gøre tingene konkrete, så de kan implementeres i det daglige arbejde. Hun har medvirket til at skabe energi, flow og sammenhængskraft i vores institut/teams"
Pernille B. Dybdahl
Sekretariatschef, Institut for byggeri, by og miljø

Lyder dette som noget for dig?

I mere end 15 år har vi rådgivet ledere som dig. Vi er kommet med sparring til, hvordan du får succes i dit personlige lederskab og i lederskabet af dit team. Vi hjælper dig med at finde og udleve dit fulde potentiale.

Vi vil gerne tale med dig for at forstå situationen, som du står i. På den måde ved vi, hvordan vi kan hjælpe dig bedst i lederskabet af dig selv, dine medarbejdere og dit team.

Kontakt os for en uforpligtende snak.