Teamlederen

Vores mest populære abonnementsløsning – og med god grund. Med et teamlederabonnement kan du tilgå hele vores e-lærings bibliotek, vores live inspirationer og deltage og sparre med andre i vores online live-kurser.

Derudover får du også adgang til Lederhulen, medlemsfordele og mere til.

Ledelses udvikling

Løsningen med fokus på e-læring, live kursus og co-creation

Med teamlederabonnementet har vi kombineret vores fleksible e-læringsbibliotek og on-demand læring med live-kurser, interaktion og co-creation.

Det betyder, at du får fuld adgang til vores e-læringsbibliotek og vores live inspirationer samtidigt med, at du får adgang til vores online live kurser. 

På vores live kurser får du alle fordelene ved at deltage i et real-time forløb, hvor du lytter til spændende oplæg, sparrer, samarbejder og løser opgaver sammen med dine medkursister.  

Hertil får du også adgang til vores video-talk “Lederhulen”, samt specielle rabatter på DiSC profiler og teamrapporter. 

Teamlederpakken giver dig høj grad af fleksibilitet, som gør, at du kan udvikle dig, når du vil, samtidigt med du får nærvær, sparring og støtte i din udvikling. 

Læs mere om Teamlederen her på siden. 

Teamlederen

Kontakt os for at modtage et tilbud der passer til din organisation!
 • 20 min. opstartssamtale
 • Ledelsesværktøjer til download
 • Fuld adgang til e-bibliotek
 • Adgang til Live inspirationer
 • 1:1 medlemsfordele - rabatter
 • Online ledernetværk
 • Adgang til “Lederhulen” podcast
 • Rabat på DiSC og 5B rapporter
 • Adgang til online live kurser
 • 30 minutters månedlig ledersparring
 • Adgang til VIP arrangementer

Løsningen til dig der vil

Løsningen kort fortalt

20 minutters opstartssamtale, hvor du bliver introduceret til Team Business Academy universet. Her bliver du sat ind i de forskellige ydelser og produkter, du kan tilgå, og hvordan du bruger dem.

Samtalen kan også benyttes til at tale om hvilke udviklingsområder, du ønsker at fokusere på, og hvordan du kan gøre dette gennem Team Business Academy.

Adgang til vores e-bibliotek med ledelseskurser, der dækker over de mange forskellige ledelseskompetencer, du kan få brug for. Vi kombinerer videoer med håndfaste og konkrete øvelser og refleksions-spørgsmål, der kobler læringen til din dagligdag.

Kurserne dækker over alt lige fra kommunikation, coaching og ledelseshistorie til personligt lederskab, forandringsledelse og organisationskultur. Vores e-bibliotek bliver løbende opdateret med de nyeste og mest relevante ledelsestemaer.

Adgang til live inspirationer med relevante oplæg omkring spændende ledelsestemaer og udfordringer, som bevæger sig inden for ledelsesfeltet.

Vores live inspirationer har altid erfarne og professionelle eksperter som vært og oplægsholder. Vores live inspirationer er præget af praksisnær relevans, idet fælles og individuelle refleksioner, dialog og din praksis er i højsædet.

Adgang til online ledernetværk, hvor du kan sparre med andre ledere blandt andet omkring din ledelsesmæssige udvikling eller dine ledelsesmæssige udfordringer.

I vores online netværksgrupper kan du sparre med ledere med lignende stillinger eller med ledere på tværs af forskellige brancher og opnå værdifuld indsigt i din egen ledelse.

1:1 medlemsfordele der giver dig rabatter og særlige tilbud fra vores samarbejdspartnere. Medlemsfordelene indeholder blandt andet rabatter på Business Wear, softwareløsninger og mere til.

Rabatter på konsulentydelser, herunder diverse faciliteringsforløb om teamprocesser, lederudviklingsforløbene; “Værdifuld ledelse” og “Værdifuld jobliv”, coaching, strategiforløb, APV + trivselsmålinger mv.

Adgang til Lederhulen, vores video-talk med spændende og fremtrædende ledelses- og iværksætterskikkelser. Her kan du høre om de store øjeblikke, sejre og milepæle i gæstens team- og ledelsesrejse. 

Samtidigt kan du også høre om de dilemmaer og udfordringer, som gæsten er stødt på, og hvilke tips og tricks man kan bruge til at imødekomme disse.

20% rabat på DiSC profiler der giver dig forståelse for din og dine medarbejderes personprofil, prioriteter, præferencer, udfordringer og styrker.

Med DiSC profilen kan du gennem indsigt og viden styrke samarbejdet og kommunikationen i dit team. DiSC profilerne giver dig håndgribelige strategier til at udføre samarbejde, der skaber resultater.

Adgang til online live kurser, hvor du sammen med andre ledere deltager i et længerevarende live udviklingsforløb, der gør dig skarp på teamudvikling og ledelse.

Forløbet foregår over Zoom, og gennem relevante oplæg, sparring, øvelser og opgaveløsning med andre deltagere får du værktøjerne til at drive bæredygtig og effektiv teamledelse.

 Adgang til halvårlige meet-up arrangementer, hvor du kan møde og netværke med andre ledere, som er medlem af Team Business Academy. 

Vores meet-up arrangementer har spændende oplæg fra både eksperter og deltagere, og så er der også mulighed for at få sparring og input fra andre ledere på tværs af branche og stilling. 

Online på den nye måde

Vores unikke blanding af e-læring og dynamiske live kurser gør, at du kan lære, lige når du har lyst. 

Men det stopper ikke der. Som teamlederabonnent får du adgang til vores helt særlige live-kurser, hvor du kan lære, sparre og udvikle dig live sammen med andre ledere.

Udvikling, som er både on-demand og live – det er online læring på den nye måde. 

Nogle af de klassiske ledelsesudfordringer, vi hjælper dig med at løse

Med vores e-bibliotek er du godt dækket ind, og der kommer løbende mere til

Har du spørgsmål eller vil du høre mere?

I mere end 15 år har jeg rådgivet ledere som dig. Jeg er kommet med sparring til, hvordan du får succes i dit personlige lederskab og i lederskabet af dit team. Jeg hjælper dig med at finde og udleve dit fulde potentiale.

Jeg vil gerne tale med dig for at forstå situationen, som du står i. På den måde ved jeg, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst i lederskabet af dig selv, dine medarbejdere og dit team.

Kontakt mig for en uforpligtende snak.