Nysgerrig på ledelse

Dette er abonnementsløsningen, der er relevant for dig som er nysgerrig på ledelse og gerne vil tage de første skridt i din ledelsesrejse. Måske er du ny i ledelse, eller måske ønsker du et brush-up af dine ledelseskompetencer.

Ledelses udvikling

En løsning fokuseret på e-læring og fleksibilitet

Med Nysgerrig på ledelse har vi sammensat en pakkeløsning til dig, der gerne vil udvide dine team- og ledelseskompetencer, men ikke i lige så høj grad har behov for live kursusdeltagelse og sparring. 

Vores e-bibliotek giver dig team- og ledelsesudvikling on-demand, mens vores live inspirationer giver dig mod, viden og metoder, som du kan bruge i din daglige ledelse. 

Månedlig
Årlig

Nysgerrig på ledelse

DKK 250
/md.
ekskl. moms
 • 20 min. opstartssamtale
 • Ledelsesværktøjer til download
 • Fuld adgang til e-bibliotek
 • Adgang til Live inspirationer
 • 1:1 medlemsfordele - rabatter
 • Online ledernetværk
 • Adgang til “Lederhulen” podcast
 • Rabat på DiSC og 5B rapporter
 • Adgang til online live kurser
 • 30 minutters månedlig ledersparring
 • Adgang til VIP arrangementer

Løsningen til dig, der vil:

Løsningen kort fortalt

20 minutters opstartssamtale, hvor du bliver introduceret til Team Business Academy universet. Her bliver du sat ind i de forskellige ydelser og produkter, du kan tilgå, og hvordan du bruger dem.

Samtalen kan også benyttes til at tale om hvilke udviklingsområder, du ønsker at fokusere på, og hvordan du kan gøre dette gennem Team Business Academy.

Adgang til vores e-bibliotek med ledelseskurser, der dækker over de mange forskellige facetter af ledelseskompetencer, som du kan få brug for. Vi kombinerer videoer med håndfaste og konkrete øvelser og refleksionsspørgsmål, der kobler læringen til din dagligdag.

Kurserne dækker over alt lige fra kommunikation, coaching og ledelseshistorie til personligt lederskab, forandringsledelse og organisationskultur. Vores e-bibliotek bliver løbende opdateret med de nyeste og mest relevante ledelsestemaer.

Adgang til live inspirationer med relevante oplæg omkring spændende ledelsestemaer og udfordringer, som bevæger sig inden for ledelsesfeltet.

Vores live inspirationer har altid erfarne og professionelle eksperter som vært og oplægsholder. Vores live inspirationer er præget af praksisnær relevans, idet fælles og individuelle refleksioner, dialog og din praksis er i højsædet.

Adgang til online ledernetværk, hvor du kan sparre med andre ledere omkring blandt andet din ledelsesmæssige udvikling eller dine ledelsesmæssige udfordringer.

I vores online netværksgrupper kan du sparre med ledere med lignende stillinger eller med ledere på tværs af forskellige brancher og opnå værdifuld indsigt i din egen ledelse.

1:1 medlemsfordele der giver dig rabatter og særlige tilbud fra vores samarbejdspartnere. Medlemsfordelene indeholder blandt andet rabatter på Business Wear, softwareløsninger og mere til.

Rabatter på konsulentydelser, herunder diverse faciliteringsforløb om teamprocesser, lederudviklingsforløbene; “Værdifuld ledelse” og “Værdifuld jobliv”, coaching, strategiforløb, APV + trivselsmålinger mv.

Nogle af de klassiske ledelsesudfordringer, vi hjælper dig med at løse

Med vores e-bibliotek er du godt dækket ind, og der kommer løbende mere til

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere?

I mere end 15 år har jeg rådgivet ledere som dig. Jeg er kommet med sparring til, hvordan du får succes i dit personlige lederskab og i lederskabet af dit team. Jeg hjælper dig med at finde og udleve dit fulde potentiale.

Jeg vil gerne tale med dig for at forstå situationen, som du står i. På den måde ved jeg, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst i lederskabet af dig selv, dine medarbejdere og dit team.

Kontakt mig for en uforpligtende snak.