Direktøren

Løsningen, der er relevant for dig, som vil have hele pakken. Som direktørabonnent har du adgang til alle ydelser og fordele på Team Business Academy. 

Her får du adgang til hele vores e-bibliotek, live inspirationer, målingsværktøjer, online live-kurser og mere til. Samtidig er der også månedlig 1:1 sparring og VIP-arrangementer inkluderet i dit abonnement. 

Løsningen, der inkluderer det hele

Med direktørløsningen er du dækket helt ind i forhold til team- og ledelsesudvikling. 

Denne pakke kombinerer alt fra de to andre pakker og inkluderer tilmed også ekstra fordele.

Foruden at have fuld adgang vores e-bibliotek, live inspirationer, online live kurser, medlemsfordele og Lederhulen, får du nemlig også månedlig 1:1 sparring med en erfaren og professionel ledelseskonsulent.  

Her får du personlig sparring, rådgivning og støtte i din team- og ledelsesudvikling hver måned. Derudover kan du som direktørabonnent også deltage i specielle meet-up arrangementer for medlemmer af Team Business Academy. 

Månedlig
Årlig

Direktøren

DKK 1.800
/md.
ekskl. moms
 • 20 min. opstartssamtale
 • Ledelsesværktøjer til download
 • Fuld adgang til e-bibliotek
 • Adgang til Live inspirationer
 • 1:1 medlemsfordele - rabatter
 • Online ledernetværk
 • Adgang til “Lederhulen” podcast
 • Rabat på DiSC og 5B rapporter
 • Adgang til online live kurser
 • 30 minutters månedlig ledersparring
 • Adgang til VIP arrangementer

Løsningen til dig, der vil:

Løsningen kort fortalt

20 minutters opstartssamtale, hvor du bliver introduceret til Team Business Academy universet. Her bliver du sat ind i de forskellige ydelser og produkter, du kan tilgå, og hvordan du bruger dem.

Samtalen kan også benyttes til at tale om hvilke udviklingsområder, du ønsker at fokusere på, og hvordan du kan gøre dette gennem Team Business Academy.

Adgang til vores e-bibliotek med ledelseskurser, der dækker over de mange forskellige ledelseskompetencer, du kan få brug for. Vi kombinerer videoer med håndfaste og konkrete øvelser og refleksions-spørgsmål, der kobler læringen til din dagligdag.

Kurserne dækker over alt lige fra kommunikation, coaching og ledelseshistorie til personligt lederskab, forandringsledelse og organisationskultur. Vores e-bibliotek bliver løbende opdateret med de nyeste og mest relevante ledelsestemaer.

Adgang til live inspirationer med relevante oplæg omkring spændende ledelsestemaer og udfordringer, som bevæger sig inden for ledelsesfeltet.

Vores live inspirationer har altid erfarne og professionelle eksperter som vært og oplægsholder. Vores live inspirationer er præget af praksisnær relevans, idet fælles og individuelle refleksioner, dialog og din praksis er i højsædet.

Adgang til online ledernetværk, hvor du kan sparre med andre ledere blandt andet omkring din ledelsesmæssige udvikling eller dine ledelsesmæssige udfordringer.

I vores online netværksgrupper kan du sparre med ledere med lignende stillinger eller med ledere på tværs af forskellige brancher og opnå værdifuld indsigt i din egen ledelse.

1:1 medlemsfordele, der giver dig rabatter og særlige tilbud fra vores samarbejdspartnere. Medlemsfordelene indeholder blandt andet rabatter på Business Wear, softwareløsninger og mere til.

Rabatter på konsulentydelser, herunder diverse faciliteringsforløb om teamprocesser, lederudviklingsforløbene; “Værdifuld ledelse” og “Værdifuld jobliv”, coaching, strategiforløb, APV + trivselsmålinger mv.

 

Adgang til Lederhulen, vores video-talk med spændende og fremtrædende ledelses- og iværksætterskikkelser. Her kan du høre om de store øjeblikke, sejre og milepæle i gæstens team- og ledelsesrejse. 

Samtidigt kan du også høre om de dilemmaer og udfordringer, som gæsten er stødt på, og hvilke tips og tricks man kan bruge til at imødekomme disse.

1:1 månedlig ledelsessparring med professionel ledelseskonsulent, hvor du kan modtage støtte, hjælp og sparring i din team- og ledelsesudvikling. 

Sparringen tager udgangspunkt i dig og din situation, hvilket betyder, at sparringen kan omhandle dine styrker og svagheder som leder eller specifikke team- og ledelsesmæssige udfordringer, du står med. 

I sparringen får du indsigt, råd, metoder og værktøjer, der styrker din udvikling.  

Adgang til online live kurser, hvor du sammen med andre ledere deltager i et længerevarende live udviklingsforløb, der gør dig skarp på teamudvikling og ledelse.

Forløbet foregår over Zoom, og gennem relevante oplæg, sparring, øvelser og opgaveløsning med andre deltagere får du værktøjerne til at drive bæredygtig og effektiv teamledelse.

20% rabat på DiSC profiler, der giver dig forståelse for din og dine medarbejderes personprofil, prioriteter, præferencer, udfordringer og styrker.

Med DiSC profilen kan du gennem indsigt og viden styrke samarbejdet og kommunikationen i dit team. DiSC profilerne giver dig håndgribelige strategier til at udføre samarbejde, der skaber resultater.

 Adgang til halvårlige meet-up arrangementer, hvor du kan møde og netværke med andre ledere, som er medlem af Team Business Academy. 

Vores meet-up arrangementer har spændende oplæg fra både eksperter og deltagere, og så er der også mulighed for at få sparring og input fra andre ledere på tværs af branche og stilling. 

Ekslusivt kun til direktøren

Ledelsessparring med Trine Dahl Holm

Som noget helt særlig for dig, som har et abonnement til Direktøren, har du mulighed for at benytte dig af en 1:1 ledelsessparring med Trine, som er ejer af Team Business Academy. Trine har mere end 15 års erfaring i at coache ledere på deres unikke ledelsesrejse, og hun kan helt sikkert også få dit fulde ledelsespotientiale frem.

Samtaler og personlig kommunikation er vigtig for trivsel, effektivitet og sammenhængskraft på arbejdspladsen, hvorfor du som direktør har 30 min. sparring om måneden.

VIP-arrangementer

Derudover vil du få mulighed for at deltage i særlige VIP arrangementer, hvor du kan møde og netværke med andre ledere på tværs af brancher.

Nogle af de klassiske ledelsesudfordringer, vi hjælper dig med at løse

Med vores e-bibliotek er du godt dækket ind, og der kommer løbende mere til

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere?

I mere end 15 år har jeg rådgivet ledere som dig. Jeg er kommet med sparring til, hvordan du får succes i dit personlige lederskab og i lederskabet af dit team. Jeg hjælper dig med at finde og udleve dit fulde potentiale.

Jeg vil gerne tale med dig for at forstå situationen, som du står i. På den måde ved jeg, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst i lederskabet af dig selv, dine medarbejdere og dit team.

Kontakt mig for en uforpligtende snak.